OUR STORY

King Mode is een high-end fashion merk uit Nederland opgericht in 2020. We zijn een online webwinkel met de focus op verkoop van mode artikelen aan particulieren en zowel online als offline verkooppunten.

De naam King Mode zegt het natuurlijk al; Zodra jij ‘s ochtends de deur uit gaat wil je je voelen als een koning. Dress like a King, feel like a King. Wij helpen jou hierbij, door betaalbare modeartikelen te maken die aan alle kanten kloppen en de koning in jou naar boven halen. Kwaliteit staat bij King Mode altijd bovenaan. De kroon in ons logo symboliseert dan ook het koninklijke gevoel waarmee onze klanten

King Mode is ontstaan uit de verkoop van premium mondkapjes. Vanaf 1 juni 2020 is het verplicht om in het openbaar vervoer in Nederland een mondkapje te dragen. King Mode biedt de mogelijkheid om ondanks deze maatregel toch stijlvol de deur uit te kunnen gaan. Waar een standaard mondkapje vaak afbreuk doet aan de gehele outfit zijn de mondkapjes van King Mode onderdeel van jouw stijl. De face masks worden in Nederland geproduceerd uit 100% katoen van hoogwaardige kwaliteit, en een perfecte afwerking. Ieder mondkapje wordt met uiterste zorg geproduceerd, verpakt en verstuurd. Omdat het om een persoonlijk beschermingsproduct gaat staat hygiëne bij King Mode hoog in het vaandel. Ieder mondkapje wordt daarom in een afgesloten verpakking verstuurd, verzegeld met een King Mode sticker om de hygiëne te waarborgen. Hierdoor krijgt de eindgebruiker altijd een schoon product aangeleverd.

Ons team staat altijd klaar om jou te helpen om de King Mode ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mocht er toch iets mis zijn gegaan in jouw bestelling dan zullen wij er alles aan doen om dit op te lossen. Onze klanten zijn belangrijk voor ons; jullie zijn onze familie. Stay safe, and turn on your King Mode.

OUR PRODUCTS

Bij King Mode zijn we dagelijks bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten. Ons huidige assortiment bestaat echter nog slechts uit mondkapjes. Onze mondkapjes zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen, namelijk zwart en wit. Door het stijlvolle design en simplistische uitvoering zijn deze mondkapjes altijd een toevoeging aan jouw stijl. Jij wil er bij lopen als een koning, en in de huidige tijd hoort daar een premium mondkapje bij.

De mondkapjes van King Mode zijn gemaakt van 100% katoen van hoogwaardige kwaliteit. In tegenstelling tot veel standaard wegwerpmondkapjes zijn de mondkapjes van King Mode makkelijk wasbaar op temperaturen tot 60 graden. Na het dragen kunnen ze dus gewoon met de andere was in de wasmachine. Hierbij is het wel belangrijk dat je het product regelmatig wast, zodat we met zijn allen gezond kunnen blijven.

Bij King Mode wordt ieder product met uiterste zorg en precisie geproduceerd. Het is belangrijk voor ons dat al onze klanten onze producten met trots en tevredenheid kunnen dragen. We willen graag dat jij onderdeel wordt van onze King Mode familie. Wij zijn er voor de mensen die er iedere dag goed uit willen zien, en die zich niet laten stoppen door het dragen van een mondkapje. Met de unieke King Mode stijl kun jij altijd volledig in stijl en vol zelfvertrouwen de deur uit.

Voel jij je veiliger met een mondkapje op of ben jij verplicht er één te dragen, maar wil je er toch modieus uit zien? Mondkapjes bestellen kan gemakkelijk in onze webshop. Kies simpelweg voor het mondkapje dat jij wil gaan dragen en doorloop de stappen in onze winkelmand. Na bestelling van een King Mode mondkapje zal jouw order altijd binnen 24 uur verwerkt worden, en vaak zelfs de zelfde dag nog verzonden. De mondkapjes in de uitvoering zwart en wit bestel je makkelijk via deze link.

PRODUCTIE

Alle producten van King Mode worden geproduceerd in Nederland. Een team van specialisten staat dagelijks klaar om ieder mondkapje van King Mode met uiterste precisie en zorgvuldigheid met de hand te ontwikkelen. Uiteraard onder goede arbeidsomstandigheden, iets waar we bij King Mode veel waarde aan hechten. In het hart van het mooie Twente, in het Oosten van Nederland, waar kwaliteit nog altijd hoog in het vaandel staat, komt ieder mondkapje na veel zorg tot stand. Ieder product wordt na het productieproces nauwkeurig gecontroleerd, om er zeker van te zijn dat onze klanten alleen het beste materiaal krijgen. Doordat al onze design mondkapjes handgemaakt worden van 100% katoen van hoogwaardige kwaliteit krijgt ieder product een toffe en super strakke look, wat natuurlijk perfect past in de King Mode stijl. Als koning ga jij natuurlijk nooit genoegen met minder dan het allerbeste. Make it part of your style en laat de wereld zien dat jij je nergens door laat stoppen.

Naast verzending naar Nederland is het ook mogelijk om vanuit andere landen items van King Mode te bestellen. Helaas is dit op dit moment de betaling via onze webshop alleen mogelijk via iDeal, maar achter de schermen wordt er hard gewerkt om ook betalingen van buiten Nederland te kunnen realiseren. Wil je toch vanuit het buitenland bestellen? Neem dan gewoon contact met ons op via info@king-mode.nl zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Binnen de King Mode family wordt er altijd gezocht naar een passende oplossing, naar ieders tevredenheid.

De design face mask van King Mode is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. De pasvorm is met uiterste precisie ontworpen, waardoor deze merk mondkapjes iedere dag weer je outfit stijlen! Dit zorgt er tevens voor dat je modieus en comfortabel in het openbaar vervoer of op straat verschijnt. De King Mode face masks zijn hier nu verkrijgbaar!

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid is anno 2020 niet meer weg te denken in de fashion branche. King Mode houdt rekening met duurzaamheid bij haar producten. Design face masks zijn te hergebruiken, waardoor ze, in tegenstelling tot andere mondkapjes, iedere dag opnieuw te gebruiken zijn. De mondkapjes kunnen probleemloos dagelijks worden uitgewassen. Zo kun je iedere dag in King Mode stijl over straat!

De design mondkapjes van King Mode zijn te wassen tot 60 graden. Hierdoor kunnen ze met de dagelijkse was mee worden gedraaid in de wasmachine. Hierdoor kan eenvoudig en snel iedere dag gebruik worden gemaakt van de face mask.

Bij King Mode staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom wordt dagelijks hard gewerkt om positief bij te dragen aan de natuur en het milieu. Wij vinden dat duurzaamheid iedere dag aandacht verdient. Wij vinden het daarom belangrijk dat onze producten herbruikbaar zijn. Dit is niet alleen dé oplossing voor een modieuze manier van mondkapjes, maar bespaart tevens enorme hoeveelheden afval.

Producten worden geleverd in luxueuze bewaardoos. Iedere design face mask kan hierdoor ’s avonds worden opgeslagen in deze King Mode box. Ieder product wordt geleverd in een Amerikaanse vouwdoos, ook wel F0201 genoemd. Deze box zorgt ervoor dat hij onbeschadigd en veilig bewaard kan worden. Daarnaast sluit deze box aan bij de King Mode stijl, die je van ons gewend bent. De box zorgt er tevens voor dat iedereen zijn persoonlijke box heeft. Zo kan hij op het werk bewaard worden, zonder je te vergissen met de King mode box van je collega!

De design face mask van King Mode is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. De pasvorm is met uiterste precisie ontworpen, waardoor deze merk mondkapjes iedere dag weer je outfit stijlen! Dit zorgt er tevens voor dat je modieus en comfortabel in het openbaar vervoer of op straat verschijnt! De King Mode face masks zijn hier nu verkrijgbaar!

Het King Mode imperium is hard op weg de grootste Koningsfamilie van Nederland te worden. Be part of our family, and turn on your King Mode!

De design face mask van King Mode is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. De pasvorm is met uiterste precisie ontworpen, waardoor deze merk mondkapjes iedere dag weer je outfit stijlen! Dit zorgt er tevens voor dat je modieus en comfortabel in het openbaar vervoer of op straat verschijnt! De King Mode face masks zijn hier nu verkrijgbaar!

COMFORT

Bij de King Mode face masks is met uiterste precisie gekeken naar de comfort van het mondkapje. De pasvorm sluit goed aan op ieders gezicht. Zo wordt het comfortabel de hele dag design mondkapjes van het merk King Mode te dragen. Het dragen van mondkapjes is vanaf 1 juni in heel Nederland verplicht in het openbaar vervoer. Met deze merk mondkapjes reis je in stijl met bijvoorbeeld de trein of de bus. Wees de koning in het openbaar vervoer, en zorg ervoor dat je outfit op toffe en modieuze manier wordt gestyled door middel van een design mondkapje.

Merk mondkapjes van King Mode zijn geproduceerd van 100% katoen. Dit is de manier om comfortabel te reizen in het openbaar vervoer. Daarnaast zorgt het katoenen materiaal voor een fijne pasvorm van het mondkapje. Voorkom rode kringen onder je oog of op je neus, voorkom zere oren en straal met een design mondkapje van King Mode. Ga iedere dag zorgeloos in de trein, bus of metro. Naar het werk of naar school, design je outfit in het openbaar vervoer!

De design mondkapjes zijn strak gevorm door de strakke vouwlijnen in de stof. Dit zorgt ervoor dat een design mondkapje aansluit bij ieder gezicht. De flexibele elastieken zorgen voor een comfortabele zitting achter de oren. We zeggen dan ook niet voor niets: live like a King, act like a King. Turn on your King Mode and make King Mode design face masks part of your style! 

 

De design face mask van King Mode is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. De pasvorm is met uiterste precisie ontworpen, waardoor deze merk mondkapjes iedere dag weer je outfit stijlen! Dit zorgt er tevens voor dat je modieus en comfortabel in het openbaar vervoer of op straat verschijnt!. De King Mode face masks zijn hier nu verkrijgbaar!